GMmedical20070                Laerdal20070                Comfort20070

BørneTraumeSymposium introducerer for første gang sponsorudstilling. Disse firmaer er nøje udvalgt på baggrund af deres produkters relevans for programmet d. 19. januar 2018.

De udstillede produkter afspejler symposiets fokus på træning og simulation. Derfor skal du naturligvis have muligheden for at se og opleve nogle  af markedets mest avancerede dukker på tæt hold. Mød dukker af fabrikatet Gaumard og Laerdal og bliv forbløffet over moderne simulationsudstyr.

Sikker og skånsom patientbehandling kræver effektive og tilpassede rammer. Derfor har vi inviteret forhandlere af udvalgt udstyr, beregnet til akutbehandling og stabilisering af børn i akut og traumemodtagelsen. Dette omfatter bl.a. udstyr til sikker og komfortabel in-line stabiliering som anvendes i Rigshospitalets TraumeCenter.


GM Medical A/S

GM-medical A/S er en danskejet virksomhed der markedsfører medicoteknisk apparatur og forbrugsartikler inden for specialerne anæstesi, intensiv terapi, telemedicin, pædiatri, obstetrik og smertebehanding.

Firmaet udstiller og forhandler Gaumard Scientific patient simulatorer som bl.a. er velegnede til in-situ simulation grundet trådløs RF kontrol og muligheden for at anvende det patientmonitoreringsudstyr du anvender i din akut og traumemodtagelse.

På standen vil du møde Gaumard Scientific dukke(r) og få mulighed for "first hand" at opleve en moderne simulationsdukke kan gøre for dig.

 Hal  adobe50  

Laerdal Medical A/S

Laerdal Medical A/S er et Norsk firma som gennem årtier har produceret simulations og akutbehandlingsudstyr - nu under mottoet "Helping save lives". Firmaet tilbyder udstyr og services inden for områderne luftvejshåndtering, immobilisering, defibrillering samt undervisning i førstehjælpstræning og simulation.

Laerdal producerer prisvindende simulationsudstyr som du kan stifte bekendtskab med under BørneTraumeSymposium.

 SimJunior benefits first page  traume SimJunior  ytsim126

Comfort Medical AB

Comfort Medical er et svensk firma med mangeårig erfaring med udstyr til akut og traumebehandling. CM leverer CMTraumaMattress Mini og CMTraumaCover som anvendes på Rigshospitalets TraumeCenter. Produkterne er tilpassede børns anatomi og introduktionen af TraumaCover bidrager til at behandle og forebygge hypothermi under den indledende undersøgelse og behandling.

Kom forbi Comfort Medical standen og se hvorledes moderne in-line stabilisering, uden brug af halskrave, kan se ud.

 CM Traumamattress Mini hoguppl kopia comfort   

Indholdet på denne side er skrevet og redigeret af BTS18, som suverænt afgør hjemmesidens indhold. Billedmateriale er venligst udlånt af sponsorerne


Second Announcement

BTS jan 18 2nd announcement

Go to top