Hvorfor et børnetraumesymposium?

Det alvorlige børnetraume er heldigvis sjældent forekommende. Det er derfor umuligt at opnå stor rutine og kompetence ved at behandle de børn man ser. Dette er særligt udtalt på sygehuse hvor børn med svære skader ikke planmæssigt indbringes.

Af den grund har alle der behandler akut tilskadekomne børn behov for undervisning og træning, og alle sygehuse bør have et beredskab og en strategi for dette. Et svært tilskadekommet barn kan blive bragt til alle skadestuer - også din!

BørneTraumeSymposet udspringer af en ide om at samle så mange som muligt omkring dette emne. At  intensivere undervisnings og vidensdelingen omkring behandlingen af en relativt sjælden men udfordrende patientgruppe. 

Denne gang sættes endnu mere fokus på forberedelse og træning. Programmets "Prepare" og "Practice" moduler afspejler netop dette.

Er symposiet kun for læger?

Det er klart at en del af de målrettede foredrag har et solidt lægefagligt indhold, og derfor retter sig meget mod lægerne. Det er imidlertid vigtigt at understrege, at visionen bag symposiet er  klinisk relevans og klare budskaber for alle. Uanset om man er læge, sygeplejerske eller tilhører en anden faggruppe. 

Er symposiet kun for personalet på Rigshospitalet?

Symposiet er rettet mod alle som interesserer sig for akut behandling af børn.  Udbredelse af kendskab til børnetraumebehandling, er én af de grundlæggende visioner bag symposiet. Derfor er det vigtigt at også du kommer d. 19. Januar 2018 - uanset hvor du er ansat.

Kan studerende også deltage?

Studerende vil også have mulighed for at tilmelde sig

Hvornår og hvor kan man tilmelde sig?

Online tilmelding er stadig åben. Klik på fanen "Tilmelding" og følg anvisningerne.

Hvor afholdes symposiet?

Vores BørneTraumeSymposium afholdes i Auditorium 1,  Rigshospitalet, Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Datoen er Fredag d. 19. Januar 2018. Registerering fra kl 08:30. Velkomst i auditoriet kl. 9.00

Mit spørgsmål findes ikke i FAQ ?

Du er meget velkommen til at kontakte os via mail adressen Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi vil besvare dine spørgsmål hurtigst muligt. 

Second Announcement

BTS jan 18 2nd announcement

Go to top